Els nostres valors

  • Personalització
  • Actualització
  • Anticipació
  • Compromís amb el client
  • Independència
+ SABER MÉS

Contacte

Barcelona: Tel. 932 657 461 Fax. 932 652 587

Vic: Tel. 938 863 044 Fax. 938 892 924

Granollers: Tel. 938 792 359 Fax. 938 600 850

Sant Celoni: Tel. 938 670 900 Fax. 938 674 448

+ SABER MÉS

El despatx

Activitat empresarial

ORTEMESA inicia la seva activitat empresarial el 1921. Al llarg de més de noranta anys d'història, l'assessoria ha mantingut una evolució constant que li ha permès estar a l'avantguarda del seu sector d'activitat. L'any 1997 va ser distingida amb la Placa Francesc Macià de la Generalitat de Catalunya per la seva tasca de servei a les empreses i particulars.

La nostra organització fonamenta la seva filosofia d'actuació sota les premisses de tracte personalitzat, agilitat i precisió en l'execució del servei, i un comportament rigorós en tots els àmbits d'actuació i de relació amb el client. 

ORTEMESA està vinculada, mitjançant el nostre grup de firmes professionals, a la xarxa internacional Crowe Global, que disposa de més de 490 oficines en més de 100 països fet que ens permet oferir assessorament a empreses estrangeres que volen desenvolupar la seva activitat a Espanya i donar cobertura jurídica a empreses locals amb expansió internacional.

L’assessoria té més de 60 professionals de diferents disciplines empresarials que, després d'un rigorós procés de selecció i formació interna, componen els diferents departaments de la firma, que operen d'una forma funcional, especialitzada i interrelacionada amb l'objectiu d'oferir solucions transversals als nostres clients.

A més de la imprescindible relació directa amb els nostres clients, apostem per les noves tecnologies i la informació, i posem al seu servei diferents canals de comunicació (pàgina web, revista corporativa ACTUAL i newsletter) que proporcionen la interrelació necessària perquè els nostres clients tinguin totes aquelles informacions i novetats legislatives de forma immediata i puntual al seu abast.

Valors corporatius

Personalització
Potenciem l'estreta relació i comunicació dels nostres professionals amb els nostres clients. Estructurem i creem equips de treball que permeten l'assessorament integral adequat a les seves necessitats i particularitats quan l'assumpte ho requereixi.

Actualització
Per respondre adequadament a les necessitats dels nostres clients i a les d'un entorn de serveis molt dinàmic, ORTEMESA desenvolupa de forma permanent programes de formació específica per als seus membres.

Anticipació
Considerem prioritària la valoració i adaptació immediata dels canvis normatius en les operacions dels nostres clients i proporcionem amb agilitat totes les novetats que els puguin ser útils.

Compromís amb el client
Entenem fonamental una relació constant i directa amb el client, amb l'objectiu de conèixer en profunditat la seva activitat empresarial i personal per tal d'analitzar les seves necessitats, proposar solucions adequades i complir eficientment amb el compromís adquirit.